Over

Camera
beveiliging

Inbraak
beveiliging

Video
intercom

Verhuur

Service

Referenties

Downloads

Contact

Home

Corona update

Corona update

Corona update

Corona update

Corona update

CORONA VIRUS

De beslissing van de overheid om de horeca, scholen en sportgelegenheden te sluiten om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan is een maatregel die ons allemaal flink raakt.

Wij blijven de ontwikkelingen op de voet volgen en daarbij de adviezen van het RIVM opvolgen.Safety Camera werkt zolang het nog kan gewoon door, zodat we de service en dienstverlening kunnen bieden die u van ons gewend bent.

Ondanks deze moeilijke periode zitten wij niet stil en zullen er alles aan doen om bedrijven die nog wel open zijn te voorzien van de volgende mogelijkheden:

Optie 1: Verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en ouderen alleen.

Heeft uw dierbare geen mobiel of tablet om facetime te gebruiken of snappen ze niet hoe dit werkt dan heeft Safety Camera de oplossing voor u. Safety Camera heeft een kleine IP camera op een standaard waarmee u uw dierbare kunt zien, horen en ook kan terug praten. Deze camera kan ingezet worden om te zien of alles goed gaat met uw dierbare en het is mogelijk om een gesprek aan te gaan. Als de internet aansluiting in de instelling centraal geregeld zijn is de medewerking van de instelling wel van belang. Ook belangrijk punt is dat u wel de AVG wetgeving naleeft. Heeft uw dierbare een eigen internet aansluiting is het heel eenvoudig om deze camera aan te sluiten.

Optie 2: Supermarkten, bouwmarkten en overige Retail winkels

Er is door de overheid bepaald dat er in de winkels 1 persoon per 10 vierkante meter binnen mag zijn, het kan zijn dat uw personeel of een beveiliger dit handmatig bijhoud. Mocht deze persoon de tel kwijt zijn of even zijn aandacht aan iets anders moet geven riskeert u een wel een boete.

Safety Camera heeft een oplossing hiervoor, People counting systeem dit systeem bestaat uit een people counting camera, Netwerk Video Recorder en een monitor. Deze people counting set zorgt ervoor dat er op de monitor te zien is hoeveel mensen de winkel in zijn gegaan en eruit zijn gegaan en er totaal nog in de winkel aanwezig zijn. hierdoor kunt uw personeel of beveiliger in één oogopslag zien hoeveel mensen er nog binnen zijn en zich kan focussen op andere dingen.

Optie 3: Ziekenhuizen, overheidsinstellingen, bouwplaatsen enz.

Safety Camera heeft een draadloze handscanner die de temperatuur kan scannen. Deze handscanner richt u op de persoon/personen die binnenkomen en u ziet dan in het display de temperatuur boven het hoofd van de persoon of personen. omdat het bereik van de scanner 1,5 tot 2,5 meter is hoeft u niet fysiek in contact te komen met de personen.

Safety Camera wenst alle ondernemers die dicht zijn door de Coronavirus de aankomende tijd heel veel sterkte toe.