Over

Camera
beveiliging

Inbraak
beveiliging

Video
intercom

Verhuur

Service

Referenties

Downloads

Contact

Over

Camera
beveiliging

Inbraak
beveiliging

Video
intercom

Verhuur

Service

Referenties

Downloads

Contact

Corona update

Corona update

Bedankt voor uw interesse in Safety Camera.

Wij leveren en installeren een professionele oplossing op maat, en dit voor een betaalbare prijs.
Verhoog de veiligheid van uzelf, uw medewerkers en uw klanten in en om het gebouw.

Camerabeveiliging, Alarmsysteem en Video intercom speelt steeds een grotere rol in het beveiligen van o.a. winkels, kantoren, horecabedrijven, supermarkten, buitenterreinen en particulieren woningen.
Safety Camera is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf met als activiteiten het verkopen en verhuren van alarmsystemen, camerabeveiliging en Video intercom.

Opdrachtgevers zijn bedrijven en overheden die actief zijn in onder andere gebouwbeheer, logistiek, bouw, retail, horeca en particulieren.

Safety Camera heeft sinds haar oprichting een toonaangevende positie in de snel groeiende beveiligingsmarkt verworven. Deze marktpositie wordt versterkt door het brede spectrum van innovatieve producten en diensten die Safety Camera levert, haar betrokkenheid en flexibiliteit bij complexe projecten en de snelle beschikbaarheid van haar technisch specialisten. Safety Camera is hiermee voor haar relaties een betrouwbare partner van conceptontwikkeling tot en met de implementatie van complete beveiligings-oplossingen.

CAMERA BEVEILIGING

Camerabeveiliging

Het is prettig een extra paar ogen te hebben die uw pand en bezittingen in de gaten houden. En gebeurd er toch iets, dan zijn er gelukkig nog de opgeslagen beelden van.
Safety Camera staat voor kwaliteit en garantie op het gebied van IP en CCTV oplossingen. Wij leveren Dahua producten welke geheel milieuvriendelijk wordt geproduceerd waarbij de hoogste kwaliteitseisen worden gerespecteerd. Alle producten worden met een 2 jarige garantie uitgeleverd (m.u.v. software- harddisks), hebben standaard een CE-UL en RoHs keurmerk. Het programma bestaat uit analoge (CCTV) en IP oplossingen.
Door toepassing van de juiste camera’s met bijbehorende specificaties en een kwalitatief goede harddiskrecorder, netwerkrecorder of NAS, zijn bruikbare opgeslagen camerabeelden mogelijk.

Wij maken gebruik van brede lijn producten, om in ieder situatie een passende oplossing te bieden. Uiteraard houden wij van mooie producten, maar estetiek is hierbij vaak minder belangrijk dan het
gewenste of beoogde beeldresultaat. Een camera halverwege de muur is niet mooi, maar kan wel de meest mooie beelden van een gezicht voor identificatie vastleggen. Ieder object of activiteit heeft eigen specifieke wensen ten aanzien van camerabewaking. Zijn het de gevelopeningen, een entree waar personen binnen komen, kentekenherkenning, kassa handelingen, kijkt de camera naar een pui met invallend zonlicht?
Iedere situatie heeft een ander type camera nodig.
Daarbij de vraag:
Wat wilt u precies zien?

Extra informatie camera

INBRAAK BEVEILIGING

Inbraakbeveiliging

U denkt aan het verbeteren van de inbraakbeveiliging van uw bedrijfspand of woning?
Goed beveiligen bestaat uit een combinatie van maatregelen, waar u zelf al veel in kunt bereiken, door bewust te worden van u handelingen en consequent zijn met afsluiten bij afwezigheid.
Staan er geen afvalbaken of trappen/ladders los in tuin? Liggen de autosleutels in het mandje bij de voordeur?
Laptops, tablets en camera’s uit zicht bij afwezigheid? Voor de technische aanpassingen komen wij graag in beeld.
Beveiligen is namelijk meer dan alleen een alarminstallatie, het bestaat ook uit organisatorische en bouwkundige maatregelen, maar als het mogelijk is ook compartimenteren. Ofwel het opbergen van waardevolle spullen (sieraden) in een inbraakwererende kluis of kast.

Wat er in uw situatie nodig is, wordt mede bepaald in een risicoklasse berekening, deze calculatie komt voort uit de Verbeterde Risico Klasse Indeling (VRKI) van het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid)
De VRKI is een meetinstrument die de verzekerings-maatschappijen en de erkende beveiligingsbedrijven hanteren om te bepalen, welk beveiligingsniveau voor het betreffende object nodig is.
Een beveiligingsklasse bestaat uit een aantal te nemen beveiligingsmaatregelen. Bij voltooing van deze maatregelen, mogen wij het betreffende object certificeren. U krijgt een BORG Beveiligingscertificaat of BORG Opleveringsbewijs. Een BORG Beveiligingscertificaat omvat alle getroffen maatregelen en BORG Opleveringsbewijs alleen de bouwkundige of elektronische maatregelen.
Uw Verzekeringsmaatschappij bepaald wat voor u voldoende is.

VIDEO INTERCOM

Video intercom

Video-Intercomsystemen worden steeds vaker ingezet voor veiligheid en comfort in en rondom de woning, maar ook bij appartementencomplexen en kantoor omgevingen. Met een video-Intercom van Dahua voorkomt u dat onbevoegden toegang krijgen, zonder uw medeweten en voorkomt u onverwachte verassingen. Video-Intercom systemen combineren spraakfuncties met een hoge beeldkwaliteit, zijn esthetisch vormgegeven, herbergen de meest moderne technieken
Een videodeur intercom systeem is voor iedereen geschikt te maken. Er bestaat zowel bekabelde als draadloze systemen en oplossingen welke ook nog eens te combineren zijn. Zo is een video deurintercom geschikt voor bijvoorbeeld een VVE [ Vereniging van Eigenaren ], maar ook voor particuliere woonhuizen, bedrijven en instellingen.
Buiten zal er door ons een gecombineerde camera/deur deurbel worden geplaatst welke in verbinding staat met één of meerdere monitoren.

De monitoren welke in verbinding staan met de bel/camera kunnen zowel draadloos als ook vast met een kabel worden gekozen.
Het laten installeren van een video deurintercom systeem kunt u volledig aan ons overlaten, van A tot Z
organiseren wij zowel de elektra, de bekabeling, het netwerk alsook de aansturing van de deuren, de camera en de daadwerkelijke bel zelf.
Het gemak van een intercom is met de jaren groter en groter geworden. Waar je vroeger enkel kon horen en spreken is het nu al standaard met een camera voorzien. Met één druk op de knop kunt de voordeur, voorzien van een deuropener, op afstand openen.
Natuurlijk kunnen wij ook het intercom systeem combineren met een alarm en of bewakingscamera of IP-camerasysteem.

VERHUUR

Verhuur

Festival / Evenementen
Bent u een organisator of de eindeverantwoordelijke voor de beveiliging binnen een festival of evenement , dan kunt u camerabeveiliging goed gebruiken om te observeren en door te geven als er een incident voorkomt. De camerabeelden zijn ook ten alle tijden bewijs materiaal.

Bouwterrein
Heeft u een bouwterrein waar het voorkomt dat er materiaal word gestolen als u niet aanwezig bent ? Dan is het handig om camerabewaking te huren met nachtzicht, deze beelden kunnen gebruikt worden voor aangiftes/bewijs en verzekeringswerk. Camerabeveiliging schrikt de meeste dieven ook af om iets te gaan stelen. Ook kan de camerabewaking gebruikt worden om de vooruitgang op beeld te kunnen vastleggen.

SERVICE

Support

Service en onderhoud
Jaarlijks onderhoud aan uw camera en/of alarmsysteem is van groot belang.
Bij dit onderhoud worden alle functies gecontroleerd. Onder ander wordt bekeken of de
beelden nog opgenomen worden en of de kwaliteit van het beeldmateriaal nog in orde is.
Lenzen van camera’s worden gereinigd en de afstelling gecontroleerd.

Daarnaast wordt gecontroleerd of de situatie is gewijzigd waardoor aanpassingen
of uitbreidingen noodzakelijk zijn.
Safety Camera beschikt over een servicedienst die met gekwalificeerde mensen en de juiste materialen het onderhoud aan camera en/of alarmsysteem kan uitvoeren.
Deze servicedienst is 24 uur per dag 7dagen per week bereikbaar onder het hoofdnummer 070-4156888.

Service

Met een Reparatie en Onderhoudscontract houdt u de kosten in de hand.
Wij zetten de voordelen op een rijtje:

Het contract biedt u de volgende voordelen:

– Geen kosten voor voorrijden bij storingen
– Geen kosten voor arbeidsloon bij storingen/reparatie
– Gratis recht op 24/7 HelpDesk-ondersteuning
– Bij oorzaken van buitenaf zoals blikseminslag, vallen, vocht en het veranderen van IP nummer enz..
komen de punten 1 en 2 te vervallen.

Looptijd contracten camerasystemen, minimaal 1 jaar

REFERENTIES

Referentie’s

Safety Camera heeft al vele mooie projecten gerealiseerd zowel grote en kleine installaties.
Hiernaast zult u geen referenties tegenkomen van particulieren installatie i.v.m. privacy
Hierbij ziet u een kleine greep uit onze klantenbestand.

Den Haag
(Horeca)

Den Haag
(Retail/Overige)

Amsterdam
(Horeca)

Amsterdam
(Retail)

Overige steden
(Horeca)

Overige steden
(Retail/Overige)

CONTACT

Contactgegevens

Safety Camera V.O.F.
Veraartlaan 8
2288 GM Rijswijk
Telefoon: 070 – 4156888
Email: info@safetycamera.nl
KVK: 50543245
BTW nr.: NL822793738B01

Stel uw vraag.

Development by Aerialdreamz.com

Over

Camera
beveiliging

Inbraak
beveiliging

Video
intercom

Verhuur

Service

Downloads

Referenties

Contact

CORONA VIRUS

De beslissing van de overheid om de horeca, scholen en sportgelegenheden te sluiten om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan is een maatregel die ons allemaal flink raakt.

Wij blijven de ontwikkelingen op de voet volgen en daarbij de adviezen van het RIVM opvolgen.Safety Camera werkt zolang het nog kan gewoon door, zodat we de service en dienstverlening kunnen bieden die u van ons gewend bent.

Ondanks deze moeilijke periode zitten wij niet stil en zullen er alles aan doen om bedrijven die nog wel open zijn te voorzien van de volgende mogelijkheden:

Optie 1: Verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en ouderen alleen.

Heeft uw dierbare geen mobiel of tablet om facetime te gebruiken of snappen ze niet hoe dit werkt dan heeft Safety Camera de oplossing voor u. Safety Camera heeft een kleine IP camera op een standaard waarmee u uw dierbare kunt zien, horen en ook kan terug praten. Deze camera kan ingezet worden om te zien of alles goed gaat met uw dierbare en het is mogelijk om een gesprek aan te gaan. Als de internet aansluiting in de instelling centraal geregeld zijn is de medewerking van de instelling wel van belang. Ook belangrijk punt is dat u wel de AVG wetgeving naleeft. Heeft uw dierbare een eigen internet aansluiting is het heel eenvoudig om deze camera aan te sluiten.

Optie 2: Supermarkten, bouwmarkten en overige Retail winkels

Er is door de overheid bepaald dat er in de winkels 1 persoon per 10 vierkante meter binnen mag zijn, het kan zijn dat uw personeel of een beveiliger dit handmatig bijhoud. Mocht deze persoon de tel kwijt zijn of even zijn aandacht aan iets anders moet geven riskeert u een wel een boete.

Safety Camera heeft een oplossing hiervoor, People counting systeem dit systeem bestaat uit een people counting camera, Netwerk Video Recorder en een monitor. Deze people counting set zorgt ervoor dat er op de monitor te zien is hoeveel mensen de winkel in zijn gegaan en eruit zijn gegaan en er totaal nog in de winkel aanwezig zijn. hierdoor kunt uw personeel of beveiliger in één oogopslag zien hoeveel mensen er nog binnen zijn en zich kan focussen op andere dingen.

Optie 3: Ziekenhuizen, overheidsinstellingen, bouwplaatsen enz.

Safety Camera heeft een draadloze handscanner die de temperatuur kan scannen. Deze handscanner richt u op de persoon/personen die binnenkomen en u ziet dan in het display de temperatuur boven het hoofd van de persoon of personen. omdat het bereik van de scanner 1,5 tot 2,5 meter is hoeft u niet fysiek in contact te komen met de personen.

Safety Camera wenst alle ondernemers die dicht zijn door de Coronavirus de aankomende tijd heel veel sterkte toe.

Er zijn 3 manieren om camera’s in te stellen:


1 – overzicht
2 – herkening
3 – identificatie
Een combinatie van camera’s met de bovenstaande instellingen geeft het beste resultaat.
Met de nieuwe SMART IP intelligente lijn van Dahua camera’s biedt extra mogelijkheden voor het optimaal monitoren en beveiligen van diverse objecten. Om optimale werking van deze intelligente functies te kunnen garanderen is de juiste camera en een goede plaatsing van de camera essentieel.
Tripwire: Tripwire is een geavanceerde manier van detecteren. Met een tripwire trek je een lijn door het beeld. Als een object over deze lijn gaat dan wordt dit gedetecteerd. De dectie kan worden geactiveerd als de lijn van A naar B of van B naar A. Maar er kan ook voor worden gekozen om niet te detecteren als het object van A naar B gaat. Door de minimale en maximale object maat te specificeren kan er specifiek gedetecteerd worden. De tripwire activeert op het moment dat een object de lijn kruist. Hiermee kunnen alarmen, snapshots en opnames worden geactiveerd.

Intrusion: Intrusion is een detectie tool die net als een tripwire kan worden gebruikt voor hele specifieke detectie. In het geval van de intrusion detection kan een veld worden aangemaakt. Als er vervolgens een object het veld verlaat of betreed dan wordt de detectie geactiveerd. Om te detecteren dient dus te worden bepaald waar het detectie veld komt. Vervolgens bepaal je of de detectie moet worden geactiveerd als iemand het veld binnenkomt, verlaat of juist bij beide. Als vervolg kan dan een alarm worden geactiveerd, opname worden gestart etc.
Verlaten/vermist object: Deze functie is toepasbaar op plaatsen waar weinig verandering in het licht is. Te veel veranderingen van licht kan valse alarmen geven. Het detectie veld dient bij voorkeur zoeffen mogelijk te zijn. Andere objecten of veel kleuren kunnen de detectie negatief beïnvloeden.

Verlaten object/Object abandoned is een detectie die wordt geactiveerd op het moment dat een object voor een bepaalde tijd binnen een bepaald veld blijft staan. Vermist object/Object missing wordt geactiveerd op het moment dat een object binnen het detectie veld voor een bepaalde tijd verdwijnt. In beide gevallen kan een opname, snapshot, alarm , etc worden geactiveerd.

Het systeem maakt een analyse van het beeld en kan op basis daarvan onderscheidt maken als iets wordt achtergelaten of ontbreekt. Als er op de achtergrond te veel variatie van kleuren en objecten is kan dit problemen geven bij de analyse waardoor het voor de camera te complex wordt om onderscheidt te maken tussen een object en de achtergrond.

Het alarm kan ook worden geactiveerd door objecten die niet van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld personen en voertuigen. Om dit uit te filter kan er een target filter worden ingesteld. In dit filter kunnen de afmetingen worden ingesteld met een minimum en een maximum. Door het filter in te stellen kunnen valse alarmen worden voorkomen.

Scene Change detectie: Scene change detectie detecteert grote veranderingen in het beeld. Dit wordt gebruikt om te detecteren wanneer bijvoorbeeld de camera wordt weggedraaid of afgedekt. De camera zal het beeld continu analyseren en vergelijken met eerdere analyses. Bij te grote veranderingen zal de Scene change detectie worden geactiveerd.
Gezicht detectie/ Face Detection:  Gezicht detectie/ Face detection wordt geactiveerd door menselijke gezichten. Dit gezicht wordt afgevangen en kan gebruikt worden om snapshots te maken, alarmen te activeren of opnames te starten.

Als u op locatie een internet verbinding heeft, dan is het mogelijk dat wij de recorder koppelen aan het internet. U kunt de camerabeelden via een vaste PC of Laptop live meekijken, ook is het mogelijk om camerabeelden in het verleden te kijken (ongeveer 1 á 2 weken).
Ook kunt u de camerabeelden via een tablet en/of mobiele telefoon live meekijken en terug kijken

Via vaste PC of Laptop

Via tablet

Via mobiele telefoon

De Wet Bescherming van Persoonsgegevens bepaalt dat het gebruik van camera’s noodzakelijk moet zijn voor het te bereiken doel.
Noodzakelijk is alleen datgene in beeld te brengen waarvoor de verantwoordelijke de zorg heeft.
Het gebruik van camera’s moet kenbaar zijn.
Camera’s binnen een onderneming heeft consequenties voor het personeelsbeleid!
Mocht u meer informatie of een afspraak willen, neem vrijblijvend contact met ons op. wij komen de locatie inspecteren.
De volgende stap is een beveiligingsplan voorstellen inclusief offerte en advies met betrekking tot de meest geschikte beveiligingscamera.
We werken snel en flexibel. We kunnen meestal beveiligingscamera’s binnen 2 weken installeren.

Den Haag (Horeca)

 • Subway
 • Restaurant Umami
 • De Haagse kluis (het Plein)
 • Bar & Restaurant Barlow (het Plein)
 • Restaurant Plein 19 (het Plein)
 • Restaurant Eeuwige Jachtvelden (het Plein)
 • Café Berger (het Plein)
 • Restaurant Leopold (het Plein)
 • Café Schlemmer
 • Restaurant Luden (het Plein)
 • Blue Box (het Plein)
 • The Blueprint
 • Restaurant America Latina
 • Café Happy end
 • El Escondite
 • Muziekcafé De Pater
 • Café restaurant Parners
 • Bar & Restaurant Pavlov
 • Restaurant Set Genki Tei
 • Restaurant Bodega de Posthoorn
 • Restaurant Hanting Cuisine
 • Societeit Engels
 • Lunchroom Tasty
 • Restaurant Athene Palace (Den Haag)
 • Restaurant Athene Palace (Wateringen)
 • De Sierkan
 • Ijssalon Marinello
 • Restaurant La Basque
 • Restaurant Istana
 • Siddiq’s corner
 • Restaurant Thai 4 You
 • Restaurant Papyrus
 • King’s Spareribs
 • De Bolle Big
 • Wok restaurant Man’s Garden
 • Piet Patat
 • Onder de Watertoren
 • Standclub Twins
 • Standclub Doen
 • Standclub People
 • Standclub Habana
 • Strandclub Wij
 • Strandclub Suiderstrand
 • Strandclub De Waterreus
 • Strandclub Millers Beach
 • Strandclub Zuid
 • Strandclub Vitesse
 • Strandtent 14
 • Strandpaviljoen Escu Belle
 • Strandclub Dolfijn
 • Roti Tori
 • Restaurant Ciao Ciao
 • Bij Hento
 • De Sierkan
 • Le Comédien
 • Scallys 2 zaken
 • Het Feest van Sinterklaas
 • Restaurant Gina
 • Restaurant Volle Maan
 • Restaurant Het Heden
 • Zeta (Grote Markt)
 • Zeta Beds (Grote Markt)
 • Vavoom (Grote Markt)
 • September (Grote Markt)
 • Hoenders en Hop (Grote Markt)
 • De Boterwaag (Grote Markt)
 • De Zwarte Ruiter (Grote Markt)
 • Madestein Restaurant & Events
 • Café The Fox
 • Fruits de Mer
 • Wok restaurant Royal Palace
 • Green in the park
 • El Basha
 • JM Snacks
 • Room & De Kamer hiernaast
 • Soba Restaurant
 • Leo’s Koffiehuis

Den Haag (Retail/Overige)

 • Primera
 • Bruna
 • Supermarkt 7 Days
 • Supermarkt De Hoek
 • Supermarkt Escamp
 • Supermarkt Sunny
 • Supermarkt Remix
 • Supermarkt Mix
 • Supermarkt Shere Punjab
 • Supermarkt Dilux
 • Supermarkt Tina
 • Supermarkt Trakia
 • HE supermarkt
 • Alter Sleutel en Sloten
 • Bloemenmagazijn De Iris
 • Boston Trader (3 vestigingen)
 • Caroline XL
 • C.O.R. Tapijt
 • The Crow
 • Kinderdagverblijf Comme á la Maison
 • Dobey dierenwinkels (scheveningen)
 • Dobey dierenwinkels (leidschenveen)
 • GDA Voetbalvereniging
 • Golfing the City
 • Groeten en Fruithal
 • Kinderdagverblijf Happy Feet
 • Het Atelier haar en huidverzorging
 • Jo’s Garage
 • Juwelier Khemai
 • Kerk van de Zevende dags Adventisten
 • Huren in Den Haag
 • Madan’s Dental Laboratory
 • Surinaamse supermarkt (heemstraat)
 • Surinaamse supermarkt (scheperstraat)
 • Noepa Impex
 • Padda Night Food Market
 • Q-Fitness
 • Van Leersum Dranken
 • Tuincentrum Onings
 • Van den Berg jeans
 • Rietbroek glas en gevelonderhoud
 • Huren in Den Haag
 • Binck Groep
 • Lindt Chocolaterie (Scheveningen, Utrecht en Bataviastad)
 • Amba tech loodgieters
 • Kinderdagverblijf Sneeuwbal
 • Studentenhuis 56 kamers
 • RL Glazenwasserij
 • Buurtstalling De Singel
 • Autobedrijf Viljoen
 • M & H Diatools
 • Dierenkliniek Thorbeckelaan
 • Rehorst scooters
 • Ellouise mode
 • VvE Kraaijestein
 • Van Binsbergen Groenten en Fruit
 • Slijterij de Wijnkelder
 • 5-Steps sales en Marketing (Rijswijk en Breda)
 • Bungy Scheveningen
 • Blanco BV schoonmaakbedrijf
 • VvE Plaza Leonardo da Vinci
 • Braber Gassen
 • Schildersbedrijf French
 • EAF Auto’s
 • ‘s-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging
 • Meerdere Ambassades
 • De Pier
 • Westlands Dak Centrale
 • Orthodontie praktijk (Meppelweg)
 • Orthodontie praktijk (Laakkwatier)
 • Orthodontie praktijk (Laan van Wateringeseweld )
 • App’s Service
 • Verwey Kappers
 • De Goudshop
 • Schilders vakschool
 • Sammy’s living

Amsterdam (Horeca)

 • Café de Blauwe Druif
 • Café de Stoof
 • Café Verhoeff
 • Restaurant Castell
 • Bar Door 74
 • Oliva & Sparrow food production
 • Restaurant El Torado
 • Party Salon Osdorp
 • Restaurant Koh I Noor (Rokkin)
 • Restaurant Koh I Noor (Westermarkt)
 • Restaurant La Festa
 • Restaurant Vandaag
 • Restaurant Steiger 1
 • Restaurant Tio Pepe
 • Restaurant Umami
 • Restaurant BirBey
 • Pont 13
 • REM Eiland
 • Café El Punto Latino
 • Little Thai Prince
 • Regular & Jack
 • Bar Lunar
 • Restaurant Billy Thai
 • Ijssalon Tostini
 • Café The Tribe
 • Café The Queens Head
 • Beef Steak Club
 • Pigs & Punch
 • Club Rush
 • Café Montmarte

Amsterdam (Retail/Overige)

 • Amsterdam Boats
 • Hearts mode
 • Avondwinkel Ohmkar
 • Precious Touch Hair & Beauty
 • Hotel La Festa
 • Toko Surima (dapperplein)
 • Toko Surima (Kinkerstraat)
 • VVE Hageland
 • Garage Hoofdweg
 • Binck groep
 • Les Johns
 • Lindt Chocolaterie

Overige steden (Horeca)

 • Brasserie Janssen (Zwolle)
 • Café Vue Grandige (Hilversum)
 • Restaurant Chimetzo (Ameland)
 • De Heksenketel (Ameland)
 • Delifrance (Zwijndrecht)
 • De Punt (Baambrugge)
 • De Veensteker (Vinkeveen)
 • De Viersprong (Vinkeveen)
 • Friettent Martin Zwerts (Eindhoven)
 • Hoogenboom Vis & Snacks (Delft)
 • Restaurant Royal Palace (Delft)
 • Grieks restaurant Mykonos (Lisse)
 • Pizzeria Piazza D’Italia (Wassenaar)
 • Restaurant Bernard (Voorburg)
 • Restaurant Lan Tin (Naarden)
 • Restaurant Valkenisse (Valkenisse)
 • Restaurant Os en Peper (Zwolle)
 • Ristorante Da Alfio (Wassenaar)
 • Café Dommel 18 (Eindhoven)
 • Steakhouse Dommel 18 (Eindhoven)
 • Snackhouse Kroky (Alkmaar)
 • Umami (Rotterdam)
 • Vatan Bakkerij (Delft)
 • Vatan Bakkerij (Delft)
 • Holly Wok (Kortrijk, België)
 • Wok restaurant Royal Palace (Delft)
 • Restaurant De Haven (Vinkeveen)
 • Subway A13 (langs de snelweg)
 • Restaurant Pavarotti (Zoetermeer)
 • Restaurant Pavarotti (Delft)
 • Restaurant Clooney (Zoetermeer)
 • Ijssalon (Zoetermeer)
 • Restaurant Umami (Rotterdam)
 • Restaurant Umami (Eindhoven)
 • Restaurant Umami (Utrecht)
 • Restaurant Malakka (Rotterdam)
 • Restaurant Red Chilli (Nieuwe Niedorp)
 • Restaurant d’ Olde Vismark (Kampen)
 • Restaurant De Sallandse Berg (Nijverdal)
 • Dolce ice (Leidschendam)
Overige steden (Retail/Overige)
 • Aannemersbedrijf Batenburg (Bergschenhoek)
 • Bouwbedrijf Vergeer (Reeuwijk)
 • Autobedrijf Voeght (Honselersdijk)
 • Avondwinkel Delft To Go (Delft)
 • Blumenhof (Duitsland)
 • Cafema espresso (Maasland)
 • Cafema espresso (Lichtenvoorde)
 • Conferentiecentrum Drakenburg (Baarn)
 • De Buurtslijter (Zwolle)
 • De Roode Prins (Zoetermeer)
 • Dierenspeciaal Shop (Monster)
 • Dunkies Kappers (Zoetermeer)
 • Flora Project (Zoetermeer)
 • Gall & Gall (Zwolle)
 • Hanni Hair (Hoofddorp)
 • Hanni Cars (Hoofddorp)
 • No Limit Cars (Ter Aar)
 • Hearts mode (Purmerend)
 • Hearts mode (Zandvoort)
 • Internationale Ambulanceteam (Hoofddorp)
 • Izzmarré mode (Zandvoort)
 • Lindt Chocolaterie (Scheveingen)
 • Lindt Chocolaterie (Lelystad)
 • Lindt Chocolaterie (Utrecht)
 • Multi Tabak Shop (Rotterdam)
 • Naturalia (Borne)
 • Stichting De Herberg (Zwolle)
 • TDV Mode (Zwolle)
 • Technics Trading & Calibration (Ridderkerk)
 • R&R Auto en Scooter (Purmerend)
 • GSN International (Dordrecht)
 • Airbag online (Zwanenburg)
 • Kinderdagverblijf Het Vliegende Tapijt (Rotterdam)
 • Studentenflat 92 kamers (Zoetermeer)
 • Garage Hemelaar 2 vestigingen (Almere)
 • Hotel Lorenza (Amersfoort)
 • Suncare (Enschede)
 • Harderwijk Occasion Center (Harderwijk)
 • Dijkhuizen Allround (De Lier)
 • Suncare (Enschede)
 • Suncare (Schagen)
 • Suncare (Zoetermeer)
 • Mud Sweat Trails Store (Zoetermeer)
 • Mostert transport (Berschenhoek)
 • Trade Packing (Bleiswijk)
 • Gallery Colorado (Utrecht)
 • Snoeks wonen (Nieuw Vennep)
 • Hockey Club Rotterdam
 • Kermis (Rotterdam en Amersfoort)
 • Cafetaria Family (Zoetermeer)